VOEDINGSADVIES


Voedingsadvies

Wie je bent, bepaalt wat je doet en wat je eet. Echter ook omgekeerd geldt deze regel: je leef- en eetgewoontes bepalen hoe je je voelt en hoe gezond je bent. Door de voedingsadviezen af te stemmen op je noden krijg je veel sneller een bewustere en gezondere levensstijl. Je krijgt bovendien ook meer inzicht in je lichaamsfuncties.

In de praktijk

Het doel van onze diëtisten Kelly en Nina is je algemene gezondheid op vlak van voeding- en levensgewoonten te verbeteren. Met behulp van een uitgebreid gesprek en een voedingsanalyse wordt er samen met jou op zoek gegaan naar een optimale voeding, afgestemd op jouw hulpvraag. Op deze manier zal je ook het zelfherstellend vermogen van je lichaam versterken. 

Tijdens de eerste sessie worden je voedingsgewoonten en levensstijl geanalyseerd. Daarna worden haalbare doelen opgesteld. Tijdens de daaropvolgende sessie wordt je evolutie geëvalueerd. Bij elk uitwisselingsmoment ontvang je de nodige tools waarmee je aan de slag kan gaan.

Het resultaat is:
Meer energie en een betere weerstand, gewichtsverlies (of afhankelijk van vraag ook gewichtstoename), gezondere spijsvertering, vermindering van chronische klachten/pijnen.

Wens je een afspraak?

Kelly Amuli - voedingscoach

Kelly Amuli

Diëtist

Klassieke Voeding, Traditionele Chinese Voedingskunde, Intuïtief (mindful) eten.

v

Profiel Kelly